Jos Naebers
  Home
  Onze collectie
  Waar te koop
  Klantenservice
  Openingstijden
 
Over Jos Naebers   
  Brochure
  Eyecatcher Breeze
  Eyecatcher Due Punti
  MeisterSinger Limited Editions
  Horloges van het Jaar

Over Jos Naebers

Sinds 1994 is Jos Naebers Juwelier een bekend adres in Maastricht. Na zijn opleiding tot juwelier en goudsmid aan de Vakschool te Schoonhoven, verbreedde Jos Naebers zijn vakkennis met opleidingen tot Edelsteendeskundige FGA, Diamantgradueerder HRD en Taxateur. Hoewel hij als geleerd goudsmid beschikt over zijn eigen Meesterteken koos Jos ervoor niet in een atelier werkzaam te zijn maar in zijn eigen winkel, dicht bij de mensen. Het direct contact met zijn klanten spreekt hem bijzonder aan en kan hij met zijn vakkennis en ervaring een gedegen persoonlijk advies geven.

Alvorens Jos zijn eigen zaak begon, deed hij vanaf 1980 ervaring op in de bedrijfsleiding bij juwelierszaken in binnen- en buitenland. Zo werkte hij onder andere bij een gerenommeerd juweliershuis aan de chique Köningsallee in Düsseldorf. Maar Maastricht bleef trekken. Een eigen zaak ook. In deze prachtige stad opende hij in 1994 zijn juwelierszaak. Ook in die tijd geen gemakkelijke keuze, maar werd hij gesteund door de woorden van zijn vader: 'Jij bent een vakman, klanten waarderen dat'.

En zijn vader kreeg gelijk! Het succes leidde ertoe dat Jos reeds in 2003 zijn zaak aan de Havenstraat 10 kon uitbreiden met de naastgelegen winkelruimte. De grotere winkel schept een ideale sfeer, zowel voor de presentatie van zijn collectie alsook voor de ontvangst van zijn klanten die inmiddels van over de hele wereld afkomstig zijn.

De zorgvuldig samengestelde collectie bestaat uit sieraden van internationale allure en fraaie horloges uitgerust met hoogwaardige mechanische uurwerken. De merken die hij voert zijn kenmerkend voor zijn vakmanschap. Het zijn allemaal producten met een verhaal, een bijzondere betekenis. In zijn ogen toon je karakter als je iets durft te kiezen wat een ander niet kent. Merknamen sec zijn volgens Jos Naebers niet zaligmakend. 'Kwaliteit én bijzonderheid maken pas het verschil'.

 
Havenstraat 10-12 • 6211 GJ  Maastricht • Tel: 043 3261326              |               info@naebersjuwelier.nl              |              Open: Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-18.00 • Zaterdag 10.00-17.00